donderdag 17 juni 2010

Vereniging Verticaal Transport heeft nieuwe voorzitter

PERSBERICHT
Op de voorjaarsledenvergadering van de Vereniging Verticaal Transport op 3 juni jl. is de heer Drs. M.J. Kroes gekozen tot nieuwe voorzitter van deze brancheorganisatie voor kraanverhuurbedrijven. Hij volgt de heer Ir. C.W. van Gorp op die in totaal ruim 5 jaar  voorzitter is geweest voor de branche.

De heer Til Kroes is 60 jaar en was zoon van een pionier die in 1945 begon met een bedrijf in exceptioneel vervoer en hijswerk. Aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam heeft hij Bedrijfsecono­mie gestudeerd, afstudeerrichting Haven- en Vervoerseconomie.

Als directeur (dga) van familiebedrijf Zwatra, heeft hij vele ervaringen opgedaan met verticaal transport en exceptioneel transport over de weg.

De heer Kroes heeft bestuurlijke ervaring opgedaan binnen brancheorganisatie NOB Wegtransport, het latere TLN. Hij is voorzitter geweest van de deelmarkt exceptioneel transport van TLN.

De heer Kroes:
“Het is een mooie branche met technisch hoogstaand materieel, deskundige mensen en veel ondernemers. Het spreekt me aan voorzitter te mogen worden van een brancheorganisatie waar vakbekwaamheid en veiligheid voor mens en materieel hoog in het vaandel staat. De branche zit in zwaar weer vanwege de economische crisis en het uitblijven van herstel in de bouwsector. Ik ben er echter van overtuigd dat de veerkracht van de ondernemingen en hun management de branche er weer bovenop zal brengen. Ik hoop dat we snel een krachtig kabinet krijgen dat leiding kan geven aan een vastberaden koers naar herstel.”

Het VVT-bestuur is blij een deskundig en onafhankelijk opvolger te hebben gevonden in de heer Kroes voor de huidige voorzitter, Cees van Gorp. De heer Kroes is door de leden van de VVT gekozen voor de periode van 1-7-2010 t/m 31-12-2013.


Bron: Vereniging Verticaal Transport te Culemborg.
Verdere informatie: Secretariaat VVT
Telefoon: 0345-516993
info@verticaaltransport.nl

Hoogwerkers Headlines

Hoogwerkers