vrijdag 25 juni 2010

Aggregaten huren




Stroomaggregaten

Overal waar activiteiten zijn is energie nodig! Stroomaggregaten bieden hiervoor vele oplossingen. Van evenementen tot bouwwerkzaamheden. Stammis Verhuur levert u deze energie van klein tot groot, gericht op alle door u gewenste toepassingen. Waar een backup is gewenst als veiligheid leveren wij de juiste stroomaggregaten als uw noodvoorziening. Bij een calamiteit rukken wij natuurlijk zo snel mogelijk uit. Om tot de juiste inzet van middelen te komen maken wij vooraf een energiebehoefteberekening voor de beste oplossing. Hierdoor nemen wij al uw spanningsproblemen weg. De benodigde aansluitbekabeling en verdeelelementen brengen deze energie naar de door u gewenste locatie. Stroomaggregaten gebruiken weer brandstoffen als energiebron. Deze brandstoffen leveren wij compleet aan in grote opslagtanken en ook verzorgen wij de periodieke bijvulling van deze opslagtanken op eerste verzoek. In stedelijke gebieden op plaatsen waarbij geluid en/of risico van diefstal een rol spelen, leveren wij stroomaggregaten ingebouwd in containers.







Stroomaggregaten en toebehoren


Brandstoftanks

Bij langdurig gebruik van stroomaggregaten is regelmatige aanvoer van brandstoffen essentieel. Stammis Verhuur brengt zijn KIWA-gekeurde brandstofopslagtanken naar ieder gewenst project. Onze brandstofopslagtanken worden standaard vol afgeleverd. Onze chauffeurs beschikken over de daarvoor benodigde vergunningen. Tussentijds kan bijvulling geschieden, u hoeft alleen maar de planning van Stammis Verhuur te bellen en het tanknummer door te geven.



Verdeelstations


Is de stroom aanwezig, dan kun je er alle kanten mee uit. Alle verdeelstations zijn ruim voorzien van de nodige contactpunten en voldoen aan alle daarvoor geldende eisen. De kabels, opgerold op onze haspels, rolt u uit om uw energiebereik steeds te vergroten.



Powelin aansluitkabels

De unieke Powerline kabels staan voor snelle montage en zijn zo uitgevoerd dat de kabels alleen op de juiste wijze kunnen worden aangesloten.



Roetfilters



Het milieu heeft onze aandacht, wij leveren op aanvraag roetfilters op onze machines.


Het weektarief is gebaseerd op totaal veertig draaiuren. Meerdere draaiuren worden aan u evenredig doorbelast. De toeslag bedraagt maximaal zestig procent van het weektarief.

Hoogwerkers Headlines

Hoogwerkers