dinsdag 10 juli 2012

45 JLG Hoogwerkers voor HWS

HWS  breidt uit met 45 JLG hoogwerkers
HWS hoogwerker verhuur heeft op 5 juli een investering gedaan in 45 JLG hoogwerkers bij Riwal hoogwerkers bv. De hoogwerker aankoop bestaat uit telescoophoogwerkers en schaarliften van diverse types met verschillende werkhoogten waaronder 28 meter telescopen. De reden voor deze aankoop was uitbreiding van de vloot, die bestaat nu uit circa 900 eenheden.



De keuze voor het merk JLG was snel gemaakt. De directeuren en eigenaren van HWS Verhuur, Toby van de Kooij en Paul van Boven, geven aan: "Wij hebben veel vertrouwen in het merk JLG dat al jarenlang het overgrote deel van onze vloot beheerst. Gecompleteerd door onze relatie met Riwal hoogwerkers bv, de officiƫle JLG dealer in Nederland, was deze aankoop een logische".
HWS is in 1978 onder de naam HoogWerkerSpecialist gestart met het verhuren van hoogwerkers en heeft inmiddels een aanbod van circa 900 machines. Door de kennis die HWS de afgelopen decennia heeft verzameld, kan voor ieder karwei de juiste hoogwerker worden geleverd. Zo kan HWS aan elke specifieke wens voldoen.

Hoogwerkers Headlines

Hoogwerkers